به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، دارا کریمینژاد در نشست کارگروه زنان و خانواده شهرستان اظهار داشت: هدف جلسه این بود که به بانوان بگوییم این آمادگی را داریم با کارگروههای تخصصی پیگیر مطالبات قشر زنان باشیم.
فرماندار کهگیلویه خطاب به بانوان گفت: منتظر مدیران و اندیشه مرد سالار نباشید به شعارها توجه نکنید بلکه مطالبهگری از خودتان داشته باشید.
وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی زنان دستهبندی و برای رفع آن تصمیمگیری میشود، گفت: برخی از خواستههای زنان در کوتاه مدت قابل رفع است و هیچ مانعی نمیتواند مطالبات زنان را ناشدنی کند.
کریمینژاد با نگاه جامعهشناسی به معضل خودکشی در دیشموک و آسیبهای ناشی از آن افزود: واقف بودن زنان به حقوق خود از علل خودکشیهاست.
وی ادامه داد: دختران وقتی حقوق خود را میدانند و وضع موجود را مغایر با حقوق میبینند دست به خودکشی میزنند.
مدیر ارشد اجرایی کهگیلویه گفت: در چنین خانوادههایی گفتمان خانه واژگان کمی دارد کسی که سه بار بگوید میخواهم خودکشی کنم به اقدام به خودکشی نزدیک می شود خانواده هم مهارت کافی ندارد که فرزند را از این معضل باز دارد.
وی از فعال شدن بنیاد علوی در دیشموک خبر داد و گفت: با راهاندازی اورژانس اجتماعی، ارائه مشاوره و مهارتآموزی امیدوارم سال آینده هیچ دختری حتی اسم خودکشی بر زبان نیاورد.
وی با انتقاد از ضعف عملکردها در اشتغال زنان تصریح کرد: متاسفانه بیشترین سرمایهگذاری در اشتغال خانگی حوزه زنان خارج از کهگیلویه بود و این ظلم به این دیار است.
کریمینژاد افزود: سهم زنان شهرستان از اشتغال در استان کمترین بود ما برای جبران این ضعف کمیته جذب تسهیلات اشتغال تشکیل دادیم مسؤولان متولی اشتغال از استان به صورت ماهانه به اینجا میآیند و جلسه تشکیل میدهیم.
در این نشست تعدادی از بانوان فعال در عرصههای گوناگون مطالبی مطرح کردند.
منیع:farsnews.ir
رئیس کمیته امداد کشور گفت: طبق برنامه ریزیها تلاش خواهیم کرد در سال ۱۴۰۰ برابر با ۳۰۰ هزار اشتغال در بین جامعه تحت پوشش ایجاد کنیم.
مرتضی بختیاری امروز چهارشنبه ششم اسفند، در نشستی با اصحاب رسانه آذربایجانشرقی، با اشاره به اینکه امروز در این استان جشن خودکفایی ۵۰۰۰ مددجو برگزار شد، اظهار کرد: اشتغالزایی برای این تعداد مددجو در نوع خود کاری ابتکاری است.
وی با اشاره به اینکه امروز همچنین ۵۲۰ سری جهیزیه بین جامعه هدف استان توزیع شد، ادامه داد: ۲۰۰ سری از این جهیزیه برای تبریز و ۳۲۰ سری نیز با رعایت تکریم و حرمت بین مددجویان شهرستانها توزیع شد.
بختیاری با بیان اینکه خیران آذربایجانشرقی امسال غوغا کردهاند و رقم کمکهای خیران و مردم استان از ۱۸۶ میلیارد تومان در سال ۹۸ به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در ۱۱ ماهه امسال رسیده است، گفت: مردم این استان در بخشهای مختلف پیشگام هستند.
وی با اشاره به جایگاه بالای استان در اشتغالزایی برای مددجویان، تاکید کرد: سهمی که برای استان در سال جاری درنظر گرفته بودیم، اشتغالزایی برای ۹۸۴۰ نفر بود که با همت دوستان تا پایان سال این عدد به ۱۲ هزار شغل میرسد. این میران اشتغالزایی، بیانگر همکاریهای بسیار خوبی در این استان است.
رئیس کمیته امداد کشور در ادامه با بیان اینکه به استناد برنامه پنج ساله ششم، سازمان بهزیستی و کمیته امداد مکلف هستند که سالانه در مجموع ۱۰۰ هزار(۷۰ هزار توسط کمیته امداد و ۳۰ هزار توسط بهزیستی) شغل ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: طبق این برنامه در پایان سال پنجم باید ۳۵۰ هزار اشتغال توسط کمیته امداد ایجاد شود که طبق برنامهریزی در پایان برنامه، ۹۰۰ هزار اشتغال ایجاد میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه یک سوم اشتغال کشور در سال ۹۷ توسط کمیته امداد ایجاد شده بود، اضافه کرد: در سال ۹۷ به جای ۷۰ هزار شغل برابر با ۱۴۸ هزار شغل ایجاد کردیم و همچنین در سال ۹۸ نیز برابر ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل توسط کمیته امداد کشور ایجاد شد.
به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: امسال نیز کمیته امداد تا آخر بهمن ماه ۲۱۰ هزار شغل ایجاد کرده و تا پایان سال حدود ۲۳۰ هزار ایجاد خواهد کرد.
با رویکرد توانمندسازی حرکت میکنیم
بختیاری با بیان اینکه از رویکرد حمایتی رد شدهایم و در حال حاضر با رویکرد توانمندسازی و خودباوری حرکت میکنیم، افزود: البته تعدادی از افراد تحت پوشش مثل سالمندان و بیماران صعب العلاج نیازمند حمایت هستند و در مقابل این مددجویان نگاه حمایتی داریم، اما از باقی مددجویان با رویکرد توانمندسازی، حمایت میکنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر افرادی هم پشت نوبت هستند تا تحت پوشش این نهاد قرار گیرند، اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۰ برای کمیته امداد و بهزیستی سقفی تعیین شده که اگر در صحن علنی مجلس تایید شود، خواهیم توانست افراد پشت نوبت را هم تحت پوشش قرار دهیم.
رئیس کمیته امداد کشور با تاکید بر اینکه یک میلیون و ۵۷۰ هزار خانوار معیشت بگیر تحت پوشش این کمیته بوده و از محل تبصره ۱۴ نیز حدود ۶۵۰ هزار خانوار تحت پوشش هستند که البته این آمار شناور است، خاطرنشان کرد: در مجموع پنج میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.
وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از افراد تحت پوشش کمیته امداد سالمند هستند، افزود: حدود ۸۰ هزار تا ۸۳ هزار نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد دارای بیماریهای صعبالعلاج هستند.
وی در ادامه با تکذیب این شایعه که "حق بیمه زنان سرپرست خانوار از سال دهم به بعد قطع خواهد شد"، گفت: افرادی که بر اساس ضوابط و معیارهای موردنظر بیمه شدهاند، پرداخت حق بیمه برایشان تداوم دارد، اما ممکن است خانوارهایی کارآفرین شده و یا شرایطشان فرق کند که در این صورت از تحت پوشش کمیته خارج میشوند.
وی با بیان اینکه اداره بانوان کمیته امداد نیز در شش استان راه اندازی شده است، افزود: با توجه به اینکه بخشی از جمعیت تحت پوشش کمیته امداد بانوان هستند، از اینرو ادارات بانوان تشکیل شده تا بانوان به راحتی به بیان مشکلات خود بپردازند و مددگیرندگان نیز از این موضوع ابراز خرسندی میکنند.
بختیاری با تاکید بر اینکه هدفمان مردمی سازی امدادرسانی بوده و این روند بسیاری از گرهها را باز میکند، گفت: در ارتباط با دولت و مجلس نیز قوی عمل میکنیم تا بتوانیم امورات را پیش برده و برای جامعه هدف خود خدمترسانی کنیم.
به گزارش ایسنا، در پایان این نشست، از سامانه ۳۱۸۴ "راه ارتباطی مردم با کمیته امداد آذربایجان شرقی" رونمایی شد.
منبع :isna.ir
آیتالله علوی گرگانی: "حرفهآموزی و اشتغال" در زندانها توسعه پیدا کند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، آیتالله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان در دیدار محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندانها که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشت: تلاش شود افراد به زندان نیایند و در صورت ورود به زندان طوری برنامهریزی شود که در فرصت زندان واقعاً خوب شوند.
وی با تأکید بر اینکه زندان باید به دانشگاهی برای خودشناسی افراد و تأمل در رفتار گذشته و رهایی از نفس آنان تبدیل شود، افزود: انشا الله تعداد زندانیان به حداقل برسد و تلاش و اقدام شما برای آزادی زندانیانی که واقعاً توبه کردهاند نیز اقدام درستی است.
مرجع تقلید شیعیان بیان کرد: زندانی در حقیقت بیماری است که دچار وسوسههای نفس میشود و باید با این نگاه با آنان برخورد شود، زندان باید به معنی واقعی محل ندامت باشد و افراد پس از خروج واقعاً عوض شود و رفتارهای گذشته را کنار بگذارند.
حرفهآموزی و اشتغال در زندانها توسعه پیدا کند
استاد سطوح عالی حوزه علمیه عنوان کرد: حرفهآموزی و اشتغال زندانیان کار بسیار خوبی است که باید در زندانها توسعه پیدا کند، زندانی باید متوجه بشود که زندان دارالاکرامه و دارالاعزه است.
آیتالله علوی گرگانی بابیان اینکه توجه به افراد جامعه باهدف پیشگیری از وقوع جرم و ریشهیابی علل وقوع جرم نیز مهم است، تصریح کرد: افرادی که از قدرت بیان مناسب برخوردارند و همچنین مؤثر هستند را به زندانها دعوت کنید و با نگاهی انسانی و اخلاقی با آنان گفتوگو کنند.
محمد مهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندانها نیز در این دیدار خاطرنشان کرد: در دوره جدید مدیریتی تلاش کردیم تعداد بیشتری از زندانیان مشغول کار باشند تا در درجه اول افراد در زندان بیکار نباشند و در درجه دوم با ایجاد اشتغال مولد و مهارتهای هدفمند آنان را برای بازگشت به زندگی سالم آماده کنیم.
منبع :tasnimnews.com
اقدامات بیمه نیروهای مسلح در دوران کرونا
بررسی یافته های یک پژوهش نشان میدهد که در سال گذشته ۳۹۱ هزار نفر برای پیدا کردن شغل در کاریابی ها ثبت نام کرده و بیش از ۸۹ هزار و ۵۰۰ نفر شاغل شده و به بازار کار راه یافتند.
به گزارش ایسنا، جویندگان کار کسانی هستند که از طریق مراکز خدمات اشتغال یا دفاتر کاریابی به منظور اشتغال به کارفرما معرفی می شوند.فرآیند ثبت نام و جستجوی شغل برای جویندگان کار و کسب فرصتهای شغلی، از طریق تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارفرما صورت می گیرد که می تواند منجر به اشتغال شود.
کاریابی ها به دو دسته کاریابی دولتی و خصوصی تقسیم می شوند که کاریابی های دولتی مراکز خدمات اشتغال تحت پوشش وزارت کار هستند که خدمات راهنمایی و مشاوره شغلی و کاریابی را به طور رایگان به جوینده کار و کارفرما ارائه می دهند اما کاریابی های خصوصی با اخذ مجوز از وزارت کار و در ازای دریافت حق الزحمه از جوینده کار، خدمات راهنمایی و مشاوره شغلی و کاریابی ارائه می کنند.
بر اساس گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، کل جویندگان کار ثبت نام شده در سال ۱۳۹۸ برابر با ۳۹۱ هزار و ۲۸۰ نفر بوده است.از این تعداد، ۳۶۷ هزار و ۶۱۶ نفر در دفاتر کاریابی خصوصی ثبت نام کردند که ۷۷ هزار و ۱۹۹ نفرشان معادل ۰.۲۱ درصد جذب کار شده اند.
۲۳ هزار و ۶۶۴ نفر جوینده کار باقیمانده نیز، تقاضای شغلی خود را در مراکز خدمات اشتغال به ثبت رسانده اند که از این تعداد، ۱۲ هزار و ۳۱۶ نفر معادل ۵۲ درصد موفق به جذب در بازار کار شده اند.
نکته قابل توجه در بررسی جداول آماری این است که علیرغم آنکه بیش از ۶۷ هزار و ۴۰۰ نفر در سال ۱۳۹۶ دنبال کار بودند این رقم در سال ۱۳۹۸ حدود یک سوم کاهش یافته و به ۲۳ هزار و ۶۶۴ نفر رسیده است و کاهش آمار مراجعه جویندگان کار به دفاتر کاریابی را شاهد بوده ایم.
همچنین بررسی تعداد دفاتر کاریابی و مراکز خدمات اشتغال خصوصی نشان می دهد که در سال ۱۳۹۷ جمعا ۱۰۵۱ دفتر فعال بوده که در سال ۱۳۹۸ به ۱۰۱۳ دفتر کاهش یافته است؛ به نحوی که مراکز خدمات اشتغال از ۷۴ مورد به ۵۸ مورد کاهش یافته و با وجود کاهش تعداد دفاتر کاریابی داخلی،درخواست ثبت و تشکیل کاریابی های خارجی افزایش داشته است.
تهران با ثبت ۱۶۵ مرکز خدمات اشتغال و دفتر کاریابی خصوصی بیشترین تعداد آمار مراکز و دفاتر کاریابی را به خود اختصاص داده و کمترین آمار متعلق به استانهای خراسان شمالی و کهگیلویه و بویر احمد بوده است.
به گزارش ایسنا، به موجب این گزارش استانهای تهران و خراسان رضوی به ترتیب با ثبت ۹۴ هزار ۸۱۱ و ۴۴ هزار و ۴۹۴ نفر بیشترین آمار جویندگان کار را به خود اختصاص داده اند.
منبع :isna.ir
ست قوری و کتری
بر اساس آمارها طی چهار سال گذشته با اجرای طرح های اشتغال روستایی از سوی دولت تدبیر و امید ۲۶۲ هزار شغل پایدار در سطح روستاهای کشور شکل گرفته و متوسط درآمد روستاییان از ۶۱ درصد به ۶۴ درصد افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری سیاستی بود که در روستاها و مناطق زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت به اجرا درآمد؛این سیاست که به ابتکار شخص رییس جمهور اتخاذ شد از بهمن ماه سال ۱۳۹۶ در کل کشور کلید خورد و با اجرای آن تلاش شد در سطح روستاها فضای کسب و کار و حوزه اشتغال با تغییر و تحولات اساسی روبه رو شود.
با اجرای طرح اشتغال روستایی و عشایری در دولت تدبیر امید، سهم اشتغال روستایی از سبد اشتغال کشور از سه درصدِ قبل از اجرای طرح به ۲۹ درصد در شرایط حاضر افزایش پیدا کرد.
به موجب قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مقرر شد تا صندوق توسعه ملی با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، معادل ریالی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از منابع صندوق را به صورت قرض الحسنه نزد بانکهای کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کارآفرینی امید و صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی سپردهگذاری کند تا این منابع به منظور اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت با اولویت روستاها و شهرهای واقع در مناطق مرزی و مناطق عشایری صرف شود.
تصمیم دولت برای اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به اجرای طرح اشتغال روستایی و اذن مقام معظم رهبری برای برداشت آن، شرایط مناسبی برای اشتغال در بخش روستایی و عشایری به وجود آورد و با اجرای طرح در سه سال گذشته، مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان وام برای اجرای طرح های اشتغال پایدار در اختیار روستاییان قرار گرفت.
وام های پرداختی به روستاییان اشتغال گسترده ای در بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات،صنایع تبدیلی و گلخانه ای، بوم گردی، گردشگری و صنایع دستی ایجاد کرده است.
در روزهای اخیر و به مناسبت ایام مبارک دهه فجر ۱۴۲ هزار طرح اشتغال روستایی و عشایری با حضور رئیس جمهوری به طور همزمان در سطح کشور رونمایی و افتتاح شد که در سایه اجرای این طرح ها، ۲۶۳ هزار شغل پایدار در روستاها شکل گرفت.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای سیاست اشتغال روستایی می گوید: آمارهای ثبتی نشان می دهد که از سال ۱۳۹۶ تا ۹ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ با اجرای طرح های اشتغال روستایی، ۲۶۳ هزار شغل پایدار در سطح روستاهای کشور ایجاد شده که حاصل اجرای ۱۴۲ هزار طرح روستایی در سطح ملی بوده است.
به گفته شریعتمداری،سهم اشتغال روستایی از مجموع سبد اشتغال کشور از سه درصد به ۲۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد حاصل از کار و فعالیت روستاییان طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ از ۶۱ درصد به ۶۴ درصد رسیده است.
او با اشاره به استقبال بانکها از این طرح می گوید: تاکنون بانکها ۱۰۷ درصد از منابع اختصاص یافته را پرداخت کرده اند که ۷ درصد بیشتر از سهم ۵۰ درصدی خودشان بوده است.
به گفته وزیر کار، برای ساماندهی فعالیتهای اقتصادی در روستاها نیز از طرح "روستا تعاون" به عنوان طرح مکمل بهره برداری و تلاش شده تا فعالیتهای تعاونی در روستاها صیانت شود که بر این اساس ۸۹۳ طرح روستا تعاون، ۸۸۰ میلیارد تومان از تسهیلات صندوق توسعه ملی را برای ایجاد بیش از ۱۱ هزار شغل به خود اختصاص دادند.
مطابق دادههای سامانه کارا در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا کنون ۱۳ هزار میلیارد تومان از منابع در قالب تسهیلات به طرح های اشتغال روستایی اختصاص پیدا کرده است.
نرخ مصوب سود تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری برای مناطق روستایی و عشایری مرزی چهار درصد، برای مناطق روستایی و عشایری غیر مرزی شش درصد و برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت، معادل ۱۰ درصد بوده است.
به گزارش ایسنا، با اختصاص منابع مرحله پنجم صندوق توسعه ملی به اشتغال روستایی، دور اول پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار منابع صندوق توسعه ملی با موفقیت کامل به پایان رسید.
منبع :isna.ir
ضرورت برخورد با کاریابیهای غیرمجاز/ فعالیت ۳ دفتر مشاوره شغلی بین المللی در آذربایجانشرقی
دبیر انجمن صنفی دفاتر مشاوره شغلی آذربایجان شرقی با بیان اینکه افزایش کاریابیهای غیرمجاز موجب نااعتمادی به کاریابیهای مجاز شده است، گفت: مسئولان برای مقابله با این موضوع اقدامات لازم را انجام دهند، چراکه این موضوع فرصتهای شغلی و امید به آینده کارجویان را از بین برده و شرایط را سختتر میکند.
محمد اسمند روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه کاریابیهای غیرمجاز افزایش یافته و این موضوع سبب نااعتمادی به کاریابیهای مجاز شده است، اظهار کرد: شرکتهای کاریابی و مهاجرتی غیرمجاز میخواهند از راههای غیر قانونی مخاطب را جذب خود کرده و سرمایههای آن را به دست بیاورند.
وی در ادامه به فعالیتهای شرکت آرمان ماندگار، اضافه کرد: این شرکت به عنوان تنها دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی در کشور دانمارک در کل کشور با مجوز وزارت کار و تاییدیه وزارت امور خارجه فعالیت میکند و به غیر از این مرکز، تمامی موسساتی که در این زمینه همایشی برگزار کرده و یا اقدام به فعالیت در این زمینه میکنند، غیرمجاز هستند.
وی همچنین به تمهیدات جدید انجمن و اداره کار استان در خصوص برخورد با شرکتهای کاریابی غیرقانونی فیزیکی و مجازی اشاره کرد و گفت: با شناسایی تعدادی از این مراکز و معرفی آنان به مجاری قانونی، امید است به زودی شاهد تعطیلی گسترده آنان شویم.
به گزارش ایسنا، اسمند از مردم خواست تا هنگام مراجعه به دفاتر کاریابی داخلی و خارجی از سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجاز بودن آنها مطلع شوند تا زیان مالی، کلاهبرداری و سوء استفاده غیراخلاقی از سوی شرکتهای جعلی و بدون مجوز متحمل نشوند.
وی گفت: هم اکنون در سطح استان سه دفتر مشاوره شغلی بین المللی مشغول به کار هستند که فعال ترین آنها موسسه آرمان ماندگار بوده و کشورهای هدف آن نیز عراق، دانمارک، نروژ، سوئد، فنلاند، آلمان، اتریش و اکراین است.
وی ادامه داد: افراد متقاضی برای ثبت نام و اعلام آمادگی باید شرایطی از جمله مدرک زبان آیلتس انگلیسی برای کشورهای کانادا و استرالیا، گواهی عدم سوء سابقه، دارابودن پاسپورت معتبر با حداقل یکسال اعتبار را داشته باشند.
منبع :isna.ir
تیمهای پزشکی و دندانپزشکی بسیج لرستان به منطقه «ده پیر» خرمآباد اعزام شدند
مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اعتبار پروانه کار همه اتباع خارجی بدون نیاز به مراجعه حضوری به طور خودکار تا پایان بهمن امسال تمدید می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ، محسن ابراهیمی اظهار کرد: هدف از این طرح رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی و قطع زنجیره کروناست.
مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار افزود: با توجه به دستور معاون اقتصادی رئیس جمهور، مبنی بر تمدید خودکار اعتبار همه مجوزهای صادره از سوی دولت، پروانه کار اتباع خارجی نیز که اعتبار آن از تاریخ اول آذر ماه ۱۳۹۹ منقضی میشود بدون نیاز به مراجعه، تا پایان بهمن امسال تمدید خواهد شد.
وی با بیان این که ۸۶ درصد مهاجرین از افغانستان برای کسب و کار وارد کشور شده اند، گفت: ۶۰ درصد آنها در صنعت ساختمان و مابقی در بخش های کشاورزی، خدمات و تولید اشتغال دارند .
در این جلسه مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز با اشاره به جایگاه خطیر بازرسی کار در شناسایی اتباع غیر مجاز بکار گرفته شده از سوی کارفرمایان متخلف گفت: در استان کرمان ۳۰ بازرس کار این وظیفه را انجام می دهند که امید است با راه اندازی گشت های مشترک ادارات کار و نیروی انتظامی عملکرد بازرسی با پیشرفت بهتری صورت گیرد.
رضا اسماعیلی در بخش دیگری از سخنانش به ساماندهی اشتغال اتباع توسط کاریابی های غیر دولتی در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۲۶ کاریابی در استان کرمان فعال است که یکی از آنها الکترونیکی و مابقی به صورت حضوری خدمت رسانی می کنند .
منبع :dolat.ir
خرید لوازم یدکی تیبا
محمد امید ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح مدرسه 3 کلاسه روستای شمس آباد گرگان در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با اختصاص اعتبار از صندوق توسعه ملی و منابع بانکی ، 22 هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در روستاهای کشور اختصاص یافت.
وی افزود: از این میزان سهم بسیار خوبی به استان گلستان اختصاص یافته و حدود 500 میلیارد تومان برای اشتغال روستایی به گلستان اختصاص یافته که سهم قابل توجهی است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: استان گلستان در این امر پیشرو بوده و تاکنون 480 میلیارد از این میزان اعتبار را جذب کرده و یکی از استان ها پیشرو در اجرای طرحهای اشتغالزایی است.
امید همچنین گفت: در دولت تدبیر و امید، گازرسانی به روستاها از 13 هزار روستا به 35 هزار روستا رسید و اکنون 86 درصد روستائیان ما از گاز بهرهمند هستند.
وی همچنین از تفاهمنامه ساخت 32 هزار واحد مسکونی روستایی برای نیازمندان خبر داد و گفت: براساس این تفاهمنامه، دوسوم هزینه ساخت واحد مسکونی بلاعوض است و بقیه آن را تسهیلات میدهیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور ادامه داد: نرخ بیکاری در روستاها، 1.4 دهم درصد کاهش یافت و سهم روستاییان در سبد اشتغال کشور از 3 درصد به 30 درصد افزایش یافت. مهاجرت روستاییان به یک دهم درصد رسیده و امیدواریم به زودی مهاجرت، صفر و حتی معکوس شود.
منبع :tasnimnews.com
پرداخت 48 میلیارد تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد در بهاباد
تعداد صفحات : 1